Vakantiewoning

De vrijstaande gîte is met behoud van de oorspronkelijke details in 2008 volledig gerestaureerd. Het verblijf is berekend op twee personen. U heeft dan ook alle ruimte. Uw auto parkeert u naast de woning.

Gite Morvan Bourgogne Frankrijk Gite Chissey en Morvan Gite Vaussery Gites Morvan Frankrijk Vakantiewoning Vakantiehuis Morvan

Indeling gîte.

Zodra u de deur van uw  gîte opent, wacht u een warm welkom. Letterlijk als de prachtige houtkachel in het voor- en najaar brandt en figuurlijk door de meubels en sfeerverlichting die is gebruikt. Hout op voorraad naast de gîte.

De open keuken is voorzien van de nodige apparatuur. Wilt u zelf koken? Gaat u gerust uw gang! Met een kopje koffie of thee op het terras voor de gîte? Doen!

Via een opstapje komt u in een halletje waar zich aan de rechterzijde een aparte toiletruimte bevindt. De andere deur geeft toegang tot een slaapkamer voorzien van een klassiek tweepersoonsbed (met moderne matrassen). Aangrenzend aan de slaapkamer vindt u een luxe badkamer.

De voorzieningen op en rij.
  • De gîte is voorzien van een draadloze internetaansluiting (WiFi). U kunt uw e-mails lezen en beantwoorden, WhatsApp gebruiken. Streaming (films en muziek) is niet toegestaan.
  • U kunt gebruik maken van een televisie met Nederlandse zenders.
  • Er staat een wasmachine in de gîte waar u gebruik van kunt maken, wasmiddel inbegrepen.
  • Het bed is voor opgemaakt, keukenlinnen ligt voor u klaar.

Op loopafstand vind u een winkel voor een Franse croissant en knapperig stokbrood, tevens enige levensmiddelen. Autun, Saulieu en het Lac des Settons liggen op 20km rijden.

Buiten verblijven.

Voor de gîte ligt een terras voorzien van een tuinset. De gîte ligt pal op het zuiden zodat u van zonsopgang tot zonsondergang kunt genieten. Het fantastische uitzicht, de rust en de stilte is bij de prijs inbegrepen…

Fietsen, paardrijden, motorrijden.

De sportieve fietser kan zich uitleven in het heuvelachtige landschap van de Morvan. Breng uw fiets dus gerust mee. U heeft een berging tot uw beschikking.

Is paardrijden meer uw passie en wilt u graag uw eigen paard meenemen om de schitterende omgeving te verkennen? Er is voldoende weiland voorhanden om uw paard(en) op rust te laten komen na een dagje door de Morvan.

Aan motorrijders is ook gedacht, u kunt uw motor binnen stallen en prachtige tourritten maken. Mocht u onverhoopt met pech komen te staan, we hebben een volledig ingerichte werkplaats!

uw vakantiedroom in de Bourgogne