C'est  un  rêve

u  w    v  a  k  a  n  t  i  e  d  r  o  o  m    i  n    d  e   B  o  u  r  g  o  g  n  e

 

 
HOME
LES PROPRIÉTAIRES
LE gÎte
lES photos
L' environs
LE prix
la réservation
contact
gastenboek
 
chissey en morvan
morvan

 

Le gîte

De vrijstaande gte is met behoud van de oorspronkelijke details volledig gerestaureerd in 2008. Het verblijf is berekend op maximaal 2 personen. U heeft dan ook alle ruimte.

De gte is voorzien van een woonruimte met een open keuken. In deze ruimte staat een prachtige houtkachel met een traditionele schouw. De slaapkamer heeft een ruim tweepersoonsbed en aangrenzend een luxe badkamer. Er is een apart toilet en een wasmachine aanwezig.

Ook is de gite voorzien van een draadloze internetaansluiting. Deze aansluiting voorziet in het controleren van e-mail en internet. Data streaming is niet toegestaan.

Het gastenverblijf heeft een nieuwe keuken, deze is dan ook volledig ingericht. Tevens staat er een televisie met Nederlandse zenders. U heeft een berging tot uw beschikking waar u uw eventuele fietsen of andere materialen kunt plaatsen.

Voor de gte ligt een terras voorzien van een tuinset. De gte ligt pal op het zuiden zodat u van zonsop- tot zonsondergang kunt genieten. Het fantastische uitzicht, de rust en de stilte is bij de prijs inbegrepen...

Meteen vanuit uw voordeur loopt u het bos in met talloze wandelroutes, waar de Morvan zijn bekendheid aan te danken heeft.

Wij hebben de beschikking over voldoende weiland om paarden te plaatsen. U heeft dus de mogelijkheid om op uw eigen paard de schitterende omgeving te verkennen.

Aan de motorrijders is ook gedacht, u kunt uw motor binnen stallen en prachtige tourritten maken. U kunt dan eventueel gebruik maken van een volledig ingerichte werkplaats mocht dit nodig blijken te zijn...

Kortom, voor elk wat wils.