C'est  un  rêve

u  w    v  a  k  a  n  t  i  e  d  r  o  o  m    i  n    d  e   B  o  u  r  g  o  g  n  e

 

 
HOME
LES PROPRIÉTAIRES
LE gÎte
lES photos
L' environs
LE prix
la réservation
contact
gastenboek
 
chissey en morvan
morvan

 

La rservation

Reservering

Voor reservering van de gte kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0033 (0) 385 54 34 09 of u stuurt een e-mail naar het volgende adres: info@gites-morvan.nl. Na ontvangst van uw gte-reserveringsaanvraag, ontvangt u na enkele dagen de bevestiging van ons (per post of e-mail) met daarop de factuur van het totaal te betalen bedrag voor de huur van de gte. Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen, is de reservering van de gte definitief.


Huurperiode
De huurperiode van onze gte is minimaal een week en loopt van zaterdag 15.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

Tijdens het laagseizoen kan in overleg worden afgeweken van de huurperiode van een week en van de vaste wisseldag op zaterdag. Voor deze afwijkende periodes geldt een ander tarief en andere voorzieningen.


Betaling
Op het reserveringsformulier dat u ontvangt na uw aanvraag staan de verdere details voor de betaling van de betreffende huurperiode.


Schoonmaak
Voor het schoonmaken van de gite rekenen we €40,-. Deze schoonmaak is verplicht.


Aansprakelijkheid
Tijdens het verblijf is de huurder verantwoordelijk voor de gîte, de inrichting en alles wat bij de woning hoort. Wij kunnen geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor alle ongelukken,schade op wat voor manier ook, die te maken hebben met het verblijf in of rondom de gîte.

Beschikbaarheid